Flyttstädning

Flyttstädning med 14 dagars garanti.

 

 

Att göra en flyttstädning själv kan vara både jobbigt och svårt, men du är inte ensam om att tycka det. När du/ni beställer professionell flyttstädning av oss, kan du/ni vara säker på att slippa allt tråkigt och tidsödande arbete och i ställe lägga fokus på det nya boendet. Överlämna arbetet till oss för att få det bästa möjliga resultat.

 

Vårat flyttstädnings pris är fast och inkluderar såväl fönsterputs som hela 14 dagars garanti. Vi städar efter mäklarsamfundets riktlinjer och våran personal är utbildad och har många års erfarenhet. Vi har med oss allt material som behövs och brukar alltid försöka vara så anpassningsbara vi kan för speciella önskemål. Priset på flyttstädningen gäller förutsatt att bostaden är tömd. Garantin gäller från och med städdatumet och i så länge som 14 dagar efter vilket gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss.

 

Städgaranti i hela 14 dagar.

Ingår i flyttstädningen

Alla rum

Golv dammsuges och moppas. Avtorkning av vågräta fria ytor samt fönsterbrädor. Avtorkning av horisontella ytor. Avtorkning av dörrar, dörrfoder, kontakter och alla lister. Putsning av fönster alla sidor, även inne dörrar. Putsning av speglar. Rengöring av fast belysning. Rengöring av garderober, in och utvändigt. Fönsterputs av 2-sidiga fönster ingår i flyttstädningen. (4-sidiga fönster samt spröjs ingår ej. Beställs extra)

 

Kök

Rengöring av fläkt och vitvaror, och fria vågräta ytor. Rengöring av ugn, spis/häll (vi drar ej fram spisen) och micro. Alla köksskåp avtorkas in/utsida samt lådor. Kyl och frys (ej avfrostning) rengörs både in/utsida. Rengöring av diskmaskin utvändigt.

 

Toalett/badrum

Rengöring av handfat, badkar/dusch, och toalett. Rengöring av golvbrunnar. Torkning av väggar och kakel. Putsning av speglar.Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengöres utvändigt. Rengöring bakom tvätt/tumlare om kunden har dragit fram maskinerna. Rengöring under badkar (om möjligt) Ej under duschkabin. Front till badkar/jacuzzi nedmonteras och återställes av kund.

 

Viktig information och Bokningsvillkoren o Städgaranti.

 

Vid bokning av flyttstädning och flytthjälp samtidigt, så utgår en rabatt.
”Vi gör livet enklare för dig, låt oss ta hand om din flyttstädning så garanterar vi att det blir rent”

 

Vi förbehåller oss rätten av avsäga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, dock ger vi dig möjligheten till timdebitering eller ett nytt fast pris baserad på lägenhetens befintliga skick.

OBS! Detta är mycket ovanligt, men det händer ibland att vi kommer till lägenheter som snarare behöver en sanering och inte en flyttstädning.

 

Observera att bostaden skall vara tömd innan flyttstädningen påbörjas (om inget annat avtalats).
Vid en normal flyttstädning ingår inte rengöring utav grova nedsmutsade ytor då vi förväntar oss att bostaden är normalt efterhållen innan städningen påbörjas. Vänligen meddela oss om det finns ytor som är grova nedsmutsade så meddelar vi om dessa kräver extra arbetstid vid rengöring.

 

OBS! Vänligen meddela eventuella skador som finns i bostaden innan städningen sker.

Behöver du hjälp med städningen?